Content1 | col1

Om oss

Rivenes AS har siden 1959 utført transport- og entreprenørtjenester i Hordaland. Vi er en totalleverandør med moderne utstyr for forskjellige oppdrag. Vår lange erfaring gjør oss til en solid samarbeidspartner som setter sikkerhet og kunden i fokus. Rivenes AS er en transport- og entreprenørforretning. Det startet som et enkeltmannsforetak i 1959 av Olav Rivenes, og ble i 1979 omgjort til et aksjeselskap med navnet Rivenes & Sønner Transport AS.

I november 2006 ble firmaet fusjonert ut i tre forskjellige selskaper:
  • Rivenes AS er driftsselskapet med samme funksjon som tidligere Rivenes & Sønner Transport AS hadde.
  • Rivenes Eiendom AS har overtatt eiendomsmassen i Kvamsvegen 11, hvor Rivenes AS er en av leietakerne.
  • Rivenes Prosjekt AS har tatt over en eiendom i Stephansensveg på Espeland. Denne eiendommen skal utvikles til 34 selveierleiligheter. Salget er nå i gang! Se mer info på www.stephansensveg.no


Rivenes Holding AS eier alle aksjene i de ovenstående selskaper. Rivenes Holding AS er igjen eid av: Olav Rivenes, Marta Rivenes, Rune Rivenes, Bjørn Rivenes, Marianne Rivenes Lindborg, Wenche Rivenes og Jan Ove Rivenes.

Firmaet er etablert i Kvamsvegen 11, Ytre Arna. Her har vi våre kontor- og mannskapslokaler, vaskehall, eget verksted, oppstillingsplass for biler mm.

Vi er ca 110 ansatte og er kjent for å ha dyktige medarbeidere med "stå på-humør” som setter sikkerhet og kunden i fokus. Kundenes og myndighetenes krav til internkontroll og kvalitetssikring er oppfylt. Vi er konkurransedyktige på pris på alle tjenester og blir alltid enig med kunden på forhånd om pris og oppgjørsform.

Vi holder til i Ytre Arna i Bergen kommune. I hovedsak tar vi oppdrag i Hordaland, men er åpne for oppdrag i andre fylker. Våre kunder er i privat- og bedriftsmarkedet, samt offentlig sektor. Ingen oppdrag er uten interesse. Har vi ikke kapasitet/utstyr selv til å utføre oppdraget, så ordner vi dette for deg ved hjelp av våre samarbeidspartnere.